Vlastní spravedlnost - Läckberg, Camilla (motto detektivka, 2016)
Patrik Hedström na stopě sériového vraha. Po klidné zimě, vyznačující se především rutinní prací, musí Patrik řešit komplikovaný případ vraždy, která se zpočátku jeví jako nehoda. Smrt mladé ženy se nápadně podobá nevyjasněným úmrtím, k nimž došlo před lety. Krátce nato se v Tanumshede začíná natáčet televizní reality show, během níž zemře jedna z účastnic.Souvisí brutální vražda osmnáctileté dívky se záhadnými vraždami z minulosti?