Soptíci prdí o život! - Gehm, Franziska (Fragment, 2016)
Plamína a Krato jsou malí soptíci, kteří žijí v údolí plném sopek. Když jednoho dne mezi sopkami, ve kterých bydlí, zmizí most, který je propojuje, je třeba jednat..