Kája, super frája. - Green, D. L. (CPress, 2016)
Za normálních okolností bych si starosti o vítězství ve vědecké soutěži fakt nedělal. Jenže potřebuju vyhrát vypsanou prémii, abych mohl zaplatit Patricii Čeňkové škodu, kterou jsem jí prý způsobil. Ta čarodějnice totiž v opačném případě použije své hrozivé nehty a rozpáře mi obličej! Ovšem vzhledem k tomu, co všechno mě kvůli mé snaze nakonec potká, by to vlastně byla úplná procházka parkem