Pod rudým měsícem. - Drake, Shannon (Domino, 2012)
Před domem Maggie dojde k vraždě. Vyšetřování vede detektiv Sean, do kterého se Maggie zamiluje. Nitky vedou k nevyřešené minulosti, která se stala před sto lety v rodině.