Pod hákovým křížem II : pěchota útočí - Weber, František (Svojtka & Co., 2005)
Příběh německého válečníka - pěšáka Otty Wolfa, Němce pocházejícího z Čech. Několik krátkých osobních setkání s válečným invalidou Wolfem posloužilo Františku Weberovi k literárnímu zpracování osudu někdejšího poddůstojníka 101. drážďanského pěšího pluku za tažení na Ukrajině. Příběh je vymezen časovým obdobím mezi květnem a prosincem 1941, od přípravy na vpád do Sovětského svazu až po těžké zranění hrdiny.