Minulost je mrtvá, život začal právě teď - Kafka, Vladimír (Metafora, 2012)
Autor této knihy se na rozdíl od jiných nedomnívá, že v ono magické datum 21. 12. 2012 dojde k obrovské katastrofě. Veliké změny však očekávat můžeme. Změní se totiž něco úplně jiného než tvář planety: naše vnímání, my sami. Proč to tak musí být, jak se to projeví a co pro to můžeme udělat, se dovíte právě z naší knihy