V pasti - Northrop, Michael (CooBoo, 2013)
Sedm studentů 1. a 2. ročníku střední školy v Nové Anglii po vyučování nečekaně odřízne od okolního světa nebývale silná sněhová vichřice. Telefony jsou k ničemu a školní budova je od jakékoliv civilizace dost daleko i za normálního počasí. Jediný učitel, který ve škole zůstal, se rozhodne vyrazit pro pomoc. To je naposled, kdy byl spatřen. Nesourodá skupinka sedmi studentů, kteří by se spolu za normálních okolností pravděpodobně nesetkali, má teď osud ve svých rukou. Z počátku zajímavé dobrodružství se s přibývajícím sněhem mění v boj o holý život. Sněžit nepřestává, světlo nesvítí a od úst stoupá pára..