Strašidýlko Nela a Noční škola : první pravda - Lindell, Unni (Albatros, 2010)
Strašidýlko Nela je sice trochu nezvedené, ale především je vtipné a odvážné. Žije s ostatními strašidly v oděvní továrně, kde přes den spí vzorně poskládané na polici coby nenápadná látka a večer odchází do Noční školy