Lízinka hledá poklad - Steffensmeier, Alexander (Bambook, 2015)
Lízinka a její zvířecí kamarádi zkoumají znamení a tajné značky. Musí to být v zeleninové zahrádce, ano, tam to určitě je. A začíná skvělá zábava se spoustou kopání, nálezů a s nečekaným koncem. Lízinka je chytrá a podnikavá černobílá kravička, která žije na statku spolu se farmářkou, prasátky, poníkem, kozou, spoustou slepic a kuřat. Všichni se přátelí s pošťákem, kterému Lízinka pomáhá s roznášením zásilek. Zvířátka mají pestrý život a každou chvíli se u nich něco semele