Já, Elvis - Bidari, Bono (Mladá fronta, 2014)
Přírodní katastrofa zvaná Elvis přichází na scénu! Elvis Riboldi je kluk, který by ani mouše neublížil. Proto také v této knize žádná moucha k úrazu nepřijde, bohužel ostatní takové štěstí nemají. Kam Elvis přijde, tam způsobí rozruch, nic před ním není v bezpečí. Je schopný zapálit dům, zničit najednou přes sto aut a motorek, rozbíjet okna, jíst tužky, vymazat školní operační systém, rozbíjet jak vajíčka, tak luxusní hodinky a spoustu dalších maličkostí, speciálně brýle svého přítele Borise nebo třeba svůj narozeninový dort. Zní jako malé převtělení ďábla, že? Ne všechno je, jak se zdá, a i Elvis má ke svému chování rozumné vysvětlení. Objevte ho ve vtipné knize pro děti i pro dospělé