Zavolej smrt znovu - Granger, Ann (Motto, 2013)
Když jednou večer sveze Meredith Mitchellová na opuštěné silnici před Bamfordem stopařku, vyvolá to v ní podivný neklid. Sebejistá, a přece uzavřená mladá žena si přeje vysadit u Tudorovské rezidence, starého sídla právníka Andrewa Penhallowa. Nešťastnou souhrou okolností je pán domu nazítří ráno nalezen na zahradě mrtvý...