Hledá se hvězda - Brodecká, Lenka (Host, 2015)
Za sedmero horami a sedmero staletími leží království Zářivé hvězdy. Dlouhá léta tam vládl klid a mír, protože zemi chránil bájný meteorit, který kdysi spadl z nebe. Všichni zločinci se té zázračné noci rázem změnili v kamenná vejce. Zlo zmizelo. Avšak v den, kdy začíná náš příběh, v týž den, kdy na královský hrad přichází nový kašpárek, se náhle ukáže, že Zářivou hvězdu - onen bájný meteorit - někdo ukradl. Půvabný "románek o zločinu a lásce" pobaví čtenáře všeho věku, nejvíce však děti od sedmi do dvanácti let