O Záhořovi, prasátku s kníry - Binar, Ivan (Albatros, 2016)
Záhoř je jedno moc milé pruhované prasátko. Na světě to ale nemá jednoduché - nejdřív na svět málem vůbec nepřišel, pak mu narostly kníry, a ještě ho ulovil strašlivý, i když skoro bezzubý tygr, pan Sibiřský. Ale nakonec se ti dva spolu spřátelí, a dokonce udělají kariéru u cirkusu..