Divné dny : láska v pěti novelách - Pražáková, Hana, 1930-2010 (Hejkal, 2016)
Kniha Divné dny s podtitulem Láska v pěti novelách přináší pět příběhů žen, do jejichž spokojených životů náhle zasahuje krize v pěti různých podobách