Zákon smečky. Skrytý nepřítel - Hunter, Erin (Albatros, 2014)
Zvířecí sága o statečné a nezdolné smečce psů, z nichž každý pes je jiné rasy, jiné povahy, přesto jsou svázáni společným poutem přátelství. Samotář Štístko odvedl smečku vodítkových psů z trosek města do divočiny. Ani tam však nejsou v bezpečí