Imperfekcionisté - Rachman, Tom (Host, 2013)
Hrdinové románu bývalého novináře Toma Rachmana nejsou zrovna ideálními kandidáty na Pulitzerovu cenu. Představte si šéfredaktorku prožívající manželskou krizi či postaršího pařížského korespondenta, který byl kdysi váženým reportérem, ale dnes nemá žhavější téma než chov strnadů. Nebo anorektickou redaktorku ekonomického zpravodajství, jež se zamiluje do dretahého irského povaleče ... Kniha prostřednictvím jednácti příběhů vykresluje více než 50 let historie jedněch novin, od zlatých časů k jejich úpadku.