Pomsta nosí Pradu - Weisberger, Lauren (Baronet, 2013)
Osm let uplynulo od doby, kdy Andrea "Andy" Sachsová skončila s prací, "pro kterou by milion holek zemřelo" - pracovala pro Mirandu Priestlyovou v časopise Runway Magazine. Z tohoto snu se nakonec stála noční můra. Teď je Andy na vrcholu světa: píše a dělá zpravodajství, co hrdlo ráčí; spolu s další bývalou Mirandinou asistentkou Emily provozuje The Plunge, vlastní obrovsky úspěšný a vysoce módní svatební časopis, a, co je nejdůležitější, chystá se provdat za potomka jedné slavné mediální rodiny a za svou životní lásku.