Dívka na zabití - McDermid, Val (BB Art, 2005)
Hrdinka série detektivek Kate má soukromou detektivní kancelář v Manchesteru. Populární rockový zpěvák Jett ji požádá, aby vypátrala jeho dlouholetou přítelkyni a textařku Jettových písní Moiru, která záhadně zmizela. Kate však netuší, že nalezení Moiry je předehrou k vraždě.