Traktůrek Zetůrek - Neubauerová, Zuzana (CPress, 2016)
Traktůrek Zetůrek a šestiletý Honzík jsou nejlepší kamarádi a každý den společně sní o tom, jaké hrdinské činy dokážou. Jednou Honzík nadšeně přiběhne s novinou, že na statek přivezou nový traktor Crystal, a v Zetůrkovi se probudí strach a žárlivost. Může se vyrovnat velkému kamarádovi, když je mnohem menší a slabší?