Škola dobra a zla: Poslední navěky - Chainani, Soman (CooBoo, 2016)
Třetí kniha trilogie Škola dobra a zla. Sofie a Agáta, dříve nejlepší přítelkyně, nyní sokyně, si myslely, že nastal konec jejich příběhu, když se jejich cesty rozešly. Agáta se po boji s Krutopřísnou schovává s Tedrosem v Gavaldonu a Sofie žije se Školníkem v jeho věži. Zdá se, že obě našly své "šťastně až navěky", avšak Fabulář touží jejich příběh dále vyprávět a přepsat..