Servírka - Cain, James M. (Detektivní román (Motto, 2016)
Po nečekaném úmrtí despotického manžela při autohavárii si krásná Joan Medfordová musí rychle najít práci, aby nepřišla o dům. Získá zaměstnání jako servírka v baru, kde si jí všimnou dva muži - mladý, pohledný, ale nepříliš movitý Tom a postarší, velmi zámožný Earl White III. Ten Joan nabídne nejen 50 000 dolarů, aby splatila hypotéku, ale také velmi neobvyklou nabídku k sňatku. Nebude však cena za nově nabytý pohodlný život příliš vysoká?