Dračí srdce. Velký turnaj - Galán, Ana (CPress, 2016)
Naši kamarádi se svými draky prožívají velké dobrodružství! Kale a jeho přátelé musejí najít třetí semínko, aby zachránili Mlžný les. Jenže když se Kale vypraví do dračích stájí na svém hradě, zjistí, že Murda spolu s bratrancem Doupákem Mondraga unesli! Vrátí mu jen v případě, že vyhraje souboj. Souboj je tvrdý a Doupák s Mudrou podvádějí. Jak zvítězit nad zlými bratranci a dostat zpět Mondraga? A kde se nachází třetí semínko?