Háčkování : jak na to : více než 300 rad, pracovních postupů a nápadů - Eaton, Jan (Metafora, 2013)
Rádi byste měli své háčkované výtvory dovedené k dokonalosti? Přáli byste si, aby byly nápadité, zajímavé a působily profesionálně? Pak je tahle kniha pro vás to pravé. Zdokonalíte se v různých technikách a nabídneme i spoustu dobrých rad, které vám pomohou předejít potížím. Jednotlivé techniky jsou řazeny za sebou tak, jak je budete potřebovat, pustíte-li se do práce na jednotlivých výtvorech. Nezapomeneme vůbec na nic a dozvíte se vše od začátku až do nejlepšího završení háčkovaného díla. Fotografie vás při práci povedou krok za krokem stejně jako nákresy, vzory a podrobné instrukce. Ať se budete nacházet v kterékoliv etapě svého díla, s námi se nikdy neztratíte a veškeré problémy hravě vyřešíte