Neodolatelný - Ward, J. R. (Baronet, 2014)
Restaurátorka Callie Burkeová dostane novou zakázku: bude restaurovat vzácný obraz, který právě v dražbě zakoupil bohatý a sexy politik Jack Walker. Protože Jack má k obrazu svého předka osobní vztah, musí se Callie za prací dočasně nastěhovat do jeho sídla - kde se k práci přidají city