Splynutí - Baggott, Julianna (Jota, 2015)
Být Čistý znamená být chráněný v ráji, který nese jméno Dóm. Partridge však unikl do vnějšího světa, do světa mimo Dóm, kde se mezi kouřem a popelem snaží přežít "nešťastníci". A Čistí se s jeho únikem nehodlají smířit. Pod vedením Partridgeova otce terorizují těmi nejhoršími možnými způsoby nešťastníky, aby chlapce získali zpět pod "ochranné" klenby Dómu