Expedice z pohlednice - Maňák, Vratislav (Albatros, 2016)
Stačí, aby na poště vyměnili razítka, a začnou se dít věci. Každý pohled, který Martinu Martincovi přistane ve schránce, je najednou kouzelný, a čtenáře zanese mezi kry zmrzlého Labe, za kulisy filmového festivalu i do pekla, které možná není peklem. A kam se poděl táta Matouš? Expedice z pohlednice je kniha plná ztřeštěných městských dobrodružství, která vznikla původně pro Hajaju Českého rozhlasu.