Audrey se vrací - Kinsella, Sophie (BB Art, 2015)
Čtrnáctiletou Audrey spolužačky krutě šikanovaly, proto ji už řadu měsíců vězní doma strach. Lépe se cítí jen ve tmě nebo alespoň za tmavými brýlemi. Léčí se u doktorky Sarah, ale do normální života se vrací jen pomalu. Změna přijde nečekaně - se sympatickým kamarádem jejího staršího bratra Linusem