Praha v srdci : 189 příběhů města a lidí (Práh, 2015)
"Praha v srdci", to je 189 příběhů, které se v Praze odehrály v průběhu posledních dvou set let. Ukazují, že nedávná minulost je stejně dramatická a spletitá jako ta středověká. Knížka není vyčerpávající historickou studií, je však jedinečným výtvarně-literárním vyjádřením uznávané autorky, která miluje své město