Kreslený svět podle Annie - Gulledge, Laura Lee (Mladá fronta, 2013)
Šestnáctiletá Annie se s rodiči přestěhovala z Virginie do New Yorku a připadá si ztracená. Nikoho nezná, s rodiči si příliš nerozumí. Podaří se jí získat v tak velkém městě kamarády? A hlavně najít svou vlastní cestu? Po vzoru své babičky, která byla výtvarnice, si Annie koupí skicák a začne svoje pochybnosti svěřovat jeho stránkám. Postupem času díky svým kresbám získává na sebevědomí, učí se být otevřenější k přátelům, najde jistotu, že má svými obrázky co sdělit, sblíží se s rodiči a přestane se bát být sama sebou. Výjimečný komiks, v němž se text a ilustrace dokonale doplňují.