Tajemství vysmáté kozy : Jak stádo koz zachránilo moji rodinu a nastartovalo podnikání, které se stalo fenoménem v oblasti přírodního zdraví - Jones, Shann Nix (BizBooks, 2015)
Shann by ani ve snu nenapadlo, že se po čtyřicítce zamiluje do welšského farmáře. Nenapadlo by ji, že někdy opustí své velkoměsto a image městské holky a usadí se na 25 akrové farmě ve Walesu. A už vůbec si nepředstavovala, že jednou bude svádět zoufalou bitvu za záchranu života svého milovaného manžela, vyzbrojená pouze přírodními prostředky a probiotickými nápoji, které společně s mužem začali vyrábět