Příběhy se šťastným koncem. Nezbedné kůzlátko - Kelly, Mary (Příběhy se šťastným koncem, 2015)
Během procházky na útesy si Harry a jeho teta všimnou horské kozy, která uvízla na skále. Brzy zjistí, že na římse uvízlo i malé kůzlátko. Jak se tam malý nezbeda ocitl? A dokáže se sám dostat nahoru? Chlapci i tetě je po chvilce jasné, že bude třeba přivolat pomoc. Speciálně vycičení záchranáři se okamžitě pustí do akce. Odvážně se spustí po stěně útesu k vystrašenému kůzleti..