Divadlo v Šárce : Publikace ke 100. výročí založení přírodního divadla v Šárce - Divišová, Jana (Foibos Books, 2013)
Publikace Divadlo v Šárce vychází ke 100. výročí založení prvního přírodního divadla v Čechách. Připomíná jeho slavné začátky v letech 1913 a 1914, přerušené světovou válkou, i jeho pokračování (1919-1922).