Záhadné zmizení lorda Listerdalea. The Listerdale Mystery = The Listerdale Mystery - Christie, Agatha (Bilingua crimi, 2011)
Kniha obsahuje tři povídky, The Market Basing Mystery / Záhada na malém městě, The Listerdale Mystery / Záhadné zmizení lorda Listerdalea a The red signal / Rudý signál Bohužel i v malém městečku Market Basing, kde má Hercule Poirot strávit odpočinkový víkend, ho nemine vyšetřováním zvláštního úmrtí, kdy je nalezena mrtvola v místnosti s uzamčenými dveřmi a oknem zajištěným zástrčkou. V další povídce o záhadném zmizení lorda Listerdalea, který obýval dům na adrese Cheviot Place číslo 7. Jednoho večera odtud odešel a už ho nikdy nikdo nespatřil. Povídka Rudý signál pojednává o nadpřirozených vjemech Dermota Westa, který zažívá pocit, jenž nazývá "rudý signál", varující ho před bezprostředně hrozícím nebezpečím.