Mezi nebem a zemí : tajemné úkazy a paranormální schopnosti - Cardenosa, Bruno (Knihy záhad, 2011)
Paranormální, záhadné případy, které se vymykají lidskému chápání či vědeckým testům a prověrkám, zahrnují širokou škálu témat od psychokineze, jasnovidectví, zážitků blízkosti smrti, telepatie až po astrofyzické či atmosférické jevy.