Bílý tesák - London, Jack, 1876-1916 (Pokladnice Albatrosu, 2014)
Hlavní postavou dobrodružného románu je kříženec psa a vlka - Bílý tesák, který neohroženě překonává nástrahy drsného života v arktické přírodě a je málem zahuben lidskou krutostí a zlobou.