Příběhy se šťastným koncem. Zapomenuté jehňátko. První velký příběh pro malé čtenáře - Davies, Kate (Příběhy se šťastným koncem, 2014)
Už celý týden prší a malý Ben se raduje, že nebude muset do školy. Právě bylo vyhlášeno nebezpečí povodní. Hladina nezadržitelně stoupá a Ben si všimne, že na pastvině, kterou již voda zaplavuje, uvízlo jehňátko. Podaří se zachránit zmoklého trosečníka a vrátit ho k jeho mamince?Krásný příběh o lidech s dobrým srdcem, kteří pomáhají zachraňovat zvířátka.