Tajuplná zahrada. - Quick, Amanda (Baronetka, 2013)
Spisovatelka a profesionální společnice Evangeline Amesová si pronajme dům na předměstí městečka Little Dixby, daleko od Londýna, kde byla před nedávnem napadena. Fascinována paranormální energií vycházející z nedalekých Křišťálových zahrad potají přeleze zeď, aby pozemky prozkoumala...