Poslední noc v Chateau Marmont - Weisberger, Lauren (Baronet, 2013)
Brooke pendluje mezi dvěma zaměstnáními - jako odbornice na výživu v New York University Hospital a jako konzultantka na dívčí škole v Upper East Side - aby manželovi pomohla splnit sen, že prorazí v hudebním světě. Když Julian po letech hraní v Manhattanských klubech a po těžké práci stážisty v různých vydavatelstvích podepíše smlouvu se Sony, začíná to vypadat dobře...