Burák hraje heavy metal a jiné historky - Berrios, Frank (Auta, 2010)
Věděli jste o tom, že Burák míval heavymetalovou kapelu? Nebo že býval vytuněným městským závoďákem, kterému říkali Tokijský Burák? Nebo že zažil blízké setkání s mimozemšťany? V této knížce najdete tři historky, jejichž hrdinou je proslulý a oblíbený tažný vůz Burák!