Vetřelci z Minecraftu (Computer Press, 2015)
Kluci z kvinty jsou opravdu nadšení, když dostanou od místního vývojáře her novou verzi Minecraftu na odzkoušení. Jenže to ještě netuší, že hra zaviruje školní server a začnou se dít opravdu divné věci. Potkat na chodbě školy někoho, kdo tam evidentně nepatří, je jistě šok. Tím spíš, když je to creeper. Během filmové noci, kdy žáci kvinty a sexty tráví celou noc ve škole promítáním filmů (a balením holek), se ukáže, že to není jediný mob, který se ze hry dostal ven..