Čarodějka Winnie a nový počítač. - Thomas, Valerie (Albatros, 2011)
Druhá kniha série Čarodějka Winnie (volně navazuje na stejnojmenný titul). Tentokrát je Winnie nadšená z nového počítače. Po jediném kliknutí myší se dostane ke všem svým zaklínadlům. Lexikon a Kouzelnou hůlku proto vyhodí do popelnice. Když se však na myš vrhne kocour Wilbur, všechno jde rázem od devíti k pěti. Winnie by se určitě hodila nějaká kouzla, jenže kde k nim teď přijde?