Pan Lemon a borůvkový koláč - Vlášek, Josef (Brána, 2015)
Máte rádi Karla Poláčka? Nebo třeba Miloše Macourka? Dnes kráčí v jejich stopách v oblasti inteligentního humoristického vyprávění Josef Vlášek. Jeho nová knížka se odehrává v současnosti a je zalidněna množstvím bizardních figurek.