Staroruští léčitelé : uchování a obnova zdraví - Tschendze, Vadim (Tajemství, 2013)
Už šestá generace autorovy (pochází z Ruska) rodiny praktikuje léčitelské umění, numerologii a vykládání karet. Kniha umožňuje využívat některé bioenergetické terapeutické postupy, například vyladění aury a čaker. Vysvětluje energetické příčiny nemocí, poskytuje návody k jejich léčení např. nespavosti, bolesti, chronické únavy, úzkosti, pocitů viny, depresí. Na konkrétních případech jsou objasňovány léčivé síly i destruktivita slova, prastaré léčebné techniky, principy léčitelských kouzel, moc woodoo a mojo-magie. Kniha obsahuje také různé testy, vč. barevného testu aury.