Příliš mnoho Kateřin - Green, John (Knižní Klub, 2015)
Colin byl vždycky mimořádně chytrý. Jenže pomůže mu genialita k tomu, aby se dočkal štěstí v lásce? Zatím všechny Kateřiny se s ním rozešly. snad by měl na Shakespeara radši zapomenout?! John Green, brilantní, vtipný a palčivě upřímný autor bestsellerů, inspiroval svými díly novou generaci čtenářů.