Advokátka v šoku - Kovářová, Daniela (Mladá fronta, 2014)
Nevážný a lehce ironický příběh o životem poněkud zkoušené advokátce, jejích spolupracovnicích a klientech v nesnázích, o nesmyslných pravidlech, zlomyslných náhodách a neohrabaném krvavém stvoření žijícím mezi nebem a zemí. Příhody Berty Králové, její asistentky Otylky Majerové a čerstvě vyhozené tiskové mluvčí Evy Pálenské. Jejich životy se náhle propletou, čtenář pozná slasti i strasti právnického povolání. Rozuzlení je krvavé, všemu přihlíží dobrý duch Bolzan...