Elusion - Gabel, Claudia (CooBoo, 2014)
První kniha série Elusion. Fantastický příběh z blízké budoucnosti o svůdné povaze virtuálního světa, v němž můžete uskutečnit všechno, co chcete. Regan byla vždy velkou zastánkyní Elusion, ještě aby ne - její otec tento nový svět naprogramoval. Od otcovy nečekané smrti ale do Elusion nevstoupila. Navíc se začínají šířit zvěsti, že celý program není tak bezpečný, jak tvrdí oficiální představitelé firmy. Regan se pustí do osobního vyšetřování a postupně odhaluje spletitou síť lží a tajemství. A zjistí, že bude muset volit mezi láskou a věrností. a její rozhodnutí ovlivní životy milionů lidí