Společenstvo klíčníků - Krolupperová, Daniela (Albatros, 2012)
Vydejte se s Martinem, Vojtou, Gábinou a neveselým syslem do březnického zámku, do starého rozpadlého hamru nebo do rožmitálského kostela a pátrejte s nimi po tom, co střeží tajemné Společenstvo klíčníků. Čeká vás dobrodružné hledání klíčů a luštění důmyslných šifer. Na cestě za prastarým tajemstvím bude třeba překonat spoustu překážek, ale to, co nakonec zjistíte, vám vezme dech.