Angry Birds. Rudohněv a velká soutěž - Dungworth, Richard (Přečti si sám, 2015)
Rudohněv poctivě trénuje na velkou soutěž, ale stejně tak tvrdě trénuje i jeho největší soupeř Žluťas. Vyplatí se jim jejich snaha a píle, když jim prasata ukradnou vejce?