Doktor snů 2. - Adam (Metafora, 2007)
Ve druhé knize světově proslulého léčitele Adama se naučíme silou myšlenky přetvářet skutečnost a poznáme, že léčit sám sebe může úplně každý. Abychom mohli postupovat co nejúčinněji, nabídne nám kromě detailních pokynů a rad celou sérii názorných barevných vyobrazení, jimiž se můžeme inspirovat.