Doktor snů - Dreamhealer. pravdivý příběh o zázračném uzdravení - Adam (Metafora, 2007)
Jak zázračně s energii v našem těle nakládá šestnáctiletý léčitel Adam. Naučíte se i základům práce na vlastním uzdravení. Adam vysvětlí, jak vlastně léčí a co přitom vidí a cítí, a podělí se o nejzajímavější příběhy ze své bohaté praxe.